Verbeter uw reiservaring

Plan wat je wilt zien, ja of ja

Bij alle reizen die ik heb gemaakt, zijn er dingen geweest die ik wilde zien en die ik niet heb kunnen doen omdat ik tijd heb besteed aan andere activiteiten of bezoeken. Het is essentieel om te plannen door een lijst te maken van wat we willen zien of doen en het te rangschikken op prioriteiten, en als we niet alles kunnen doen, missen we alleen de bodem en niet wat fundamenteel was.

Doe wat je wilt en niet wat ze je op websites of blogs vertellen

Hoe goed het ook is om de aanbevelingen van anderen die ergens zijn geweest op te volgen, onthoud dat het belangrijkste uw eigen criteria zijn. Als je naar een museum of een restaurant wilt gaan of een monument wilt zien, stop daar dan niet mee omdat je vrienden andere bezoeken willen brengen, anders voel je je slecht omdat je hebt gemist wat je wilde doen. Door jezelf te organiseren, is het mogelijk om alles te zien of te doen, of te verdelen volgens de opties en voorkeuren van iedereen.

Probeer steden in de buurt van uw bestemming bij het zoeken naar een vlucht

Het is verrassend hoeveel een reis goedkoper kan worden als we in plaats van naar de hoofdstad te reizen naar een andere nabijgelegen luchthaven gaan, zelfs tot € 400-500 goedkoper. Dan zul je inderdaad moeten reizen vanuit die stad waar je oorspronkelijk naartoe wilde, maar het prijsverschil zal waarschijnlijk interessant blijven. Ook zodat je een andere plek kunt leren kennen.

Neem schone kleren en de benodigdheden mee in uw handbagage

Als je koffer zoekraakt en langzaam verschijnt, is het goed om een ​​survival kit in je handbagage te hebben. Een toilettas, verandering van kleding en documentatie en geld kunnen een verschil maken totdat de bagage verschijnt of we een vergoeding ontvangen.

Draag een lege waterfles

Bijna alle luchthavens hebben gratis waterfonteinen waar u deze kunt vullen. Koop geen water als u gewoon een lege fles door de bedieningselementen kunt laten lopen en deze naar de andere kant kunt vullen, zodat u geen water uit automaten hoeft te kopen.

Neem een ​​tas mee voor vuile kleren

In bijna alle hotels vind je tassen voor je wasservice. Je kunt ze gebruiken of je eigen kleding meenemen van huis, maar allemaal voordat je je schone kleren mengt met de vuile kleren die je dag in dag uit ophoopt tijdens je reis.

Loop doelloos en vertel

Hoewel ik een voorstander ben van plannen, zeker als de reis kort is, is het ook fijn om je te laten gaan en doelloos door de steden te lopen om hoekjes te ontdekken die niet waren voorzien. Het is essentieel om met mensen te kunnen praten en interactie te hebben en vervolgens te weten hoe je kunt terugkeren naar het bekende.

1,152 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.