Tips voor het inrichten van echtelijke kamers

Wanneer de dagelijkse routine overweldigt door zijn onophoudelijke mars, worden de ontmoetingsruimten verkleind en gaan de meeste paren de dagen van de week door zonder elkaar te zien. Dat is de reden waarom de kamer een van de weinige plaatsen wordt waar intimiteit en ontspanning mogelijk worden gemaakt, waardoor de herstellende pauze wordt weggenomen die we allemaal nodig hebben. We vertellen u hoe u de echtelijke kamer kunt decoreren om van twee te genieten, waarbij plezier en welzijn worden gecombineerd.

Het is duidelijk dat het geen gemakkelijke taak is, want tenzij een van de twee besluit zich over te geven aan de beslissingen van de ander, valt er veel te onderhandelen. Over alles moet worden nagedacht, zodat beide leden van het paar zich comfortabel en op hun gemak voelen en ervoor zorgen dat aan de persoonlijke behoeften van elk wordt voldaan.

Inrichting van echtelijke slaapkamers

Vaak degraderen we de inrichting van de huwelijkskamer omdat we, als een van de meest private sectoren van het huis, onze toevlucht zoeken in het feit dat “niemand het ziet” en we besteden er zo min mogelijk moeite aan. Als dit jouw geval is, is het een goed moment om deze gewoonte te herzien: het creëren van een mooie en comfortabele ruimte is essentieel om ontmoeting en rust te bevorderen. Enkele sleutels om dit te bereiken:

De inrichting van de trouwkamer is heel persoonlijk en we kunnen creatief worden en de ruimte aanpassen aan de smaak en behoeften van het paar. Het is de plek waar we gaan ontspannen, de stekker uit het stopcontact halen en weer energie krijgen, dus we moeten ons niet beperkt voelen door voorbijgaande rages of objecten die mooi zijn in de ogen van anderen maar ongemakkelijk voor ons. Absolute vrijheid!

Het belangrijkste element in de slaapkamer is het bed. Het is belangrijk om niet in de verleiding te komen door grote bedden die weinig ruimte laten om te circuleren als de echtelijke kamer klein is. Op internet zijn matrassen en boxsprings te vinden.

Wat betreft de oriëntatie, probeer het hoofdeinde van het bed aan één kant van het raam te plaatsen (nooit achter of voor), zodat het licht u niet hindert. Het is essentieel om de gordijnen goed te kiezen, zodat ze de functie van verduistering vervullen en tegelijkertijd zorgen voor de privacy van de kamer gedurende de dag.

Naast het bed zijn er enkele typische meubels in tweepersoonskamers die u moet plannen: minimaal de kast of kleedkamer, het dressoir en de nachtkastjes (u kunt lezen hoe u een schattig en praktisch nachtkastje maakt). Vergeet niet dat in de kledingkast en andere opslagruimtes kleding, schoenen en accessoires voor twee personen moeten worden opgeborgen, dus u moet rekening houden met goede afmetingen.

De kleur van de muren is een van de moeilijkste punten om tot overeenstemming te komen. Vrouwen willen geen al te mannelijke kleur en mannen voelen zich niet graag als gasten in een kamer die ‘gekleed’ is voor vrouwen. Daarom is het het beste om een ​​kleur te kiezen die in het neutrale veld blijft.

2,374 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.