Reizen met baby’s kan geweldig zijn, hier zijn enkele tips

Doe een kleine oefening

U kunt proberen uw bagage voor te bereiden en naar de luchthaven te gaan (in ieder geval voor zover ze u laten gaan). Luchthavens zijn groot en krap, en uw kind is er misschien niet aan gewend. Als u het eerder inneemt, kunt u het voor hen gemakkelijker maken wanneer de dag om echt te reizen aanbreekt. Een andere tip is om een ‚Äč‚Äčkorte vlucht te maken. Misschien het weekend doorbrengen in een andere stad op het platteland? Een korte reis zal hem aan het vliegtuig en zijn omstandigheden wennen en u zult kunnen zien wat uw kind het ergst draagt.

Is reizen in goedkope maatschappijen de moeite waard?

Hoewel het erg verleidelijk kan zijn om in goedkope maatschappijen te reizen nu je een gezin bent en meer kaartjes nodig hebt, moet je er rekening mee houden dat ze de neiging hebben om naar verre luchthavens te vliegen, en daarom zul je de reistijden moeten verlengen. Het kan een goed idee zijn om ze op te geven en wat meer te betalen om troost en gemoedsrust te krijgen. Bovendien is het verschil tussen de ene low-cost en de andere niet zo groot, als je er rekening mee houdt dat je moet betalen voor vervoer naar de secundaire luchthaven, die meestal ver van het centrum ligt.

Tijd om te reizen – online factureren

Probeer zo min mogelijk tijd door te brengen op de luchthaven in wachtrijen. Een van de gemakkelijkste manieren om dit te doen, is door online in te checken. Dan hoeft u alleen maar uw bagage achter te laten en de veiligheidscontrole te passeren. Vaak zijn er gebieden voor gezinnen bij checkpoints, dus het zijn reizigers die in dezelfde situatie zitten als jij en dat helpt altijd.

Ga met tijd over

Hoewel u geen uren in de rij wilt staan, hoeft u zich niet te haasten. Vertrek ruim op tijd van huis en als u te vroeg arriveert, maak dan van de gelegenheid gebruik om met de kinderen te gaan spelen in de speeltuin op de luchthaven. Vermoei ze: hoe meer ze spelen, hoe eerder ze in het vliegtuig in slaap vallen.

Wat kan verkeerd gaan?

Maak voordat u van huis gaat een lijst met dingen die mis kunnen gaan, van een ongeval tot het missen van uw vlucht, en bedenk hoe u met de situatie om moet gaan. Nadenken over hoe je op een situatie moet reageren voordat het gebeurt, bereidt je mentaal voor … doe het voor het geval dat!

1,069 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.