Ideeën om uw kleine kamers te optimaliseren

Gebruik schuifdeuren

Als je alle nuttige ruimte uit die kleine kamer wilt persen, geef dan voorrang aan schuifdeuren boven traditionele deuren. De sleutel? Kies voor een tijdloos model in een neutrale kleur zoals wit. Op deze manier raak je ze nooit beu en zullen ze nooit in strijd zijn met de stijl van de decoratie. Het zijn allemaal voordelen!

Creëer volume met behang

Een andere geweldige optie voor het decoreren van slaapkamers met krappe ruimtes is om slim met behang te werken. We verwijzen naar het gebruik ervan om uitsluitend een van de muren te bedekken (bijvoorbeeld het hoofdeinde), de andere te schilderen in een toon die past bij de motieven op het papier. Degenen die het meest succesvol zijn in minikamers? Effen, bloemen- of geometrische patronen, bij voorkeur in lichte tinten.

Gebruik textiel

De keuze van beddengoed en textiel bij de inrichting van een kleine slaapkamer is van het grootste belang. Ons advies? Kies voor frisse stoffen zoals linnen of katoen, zeker op deze data dicht bij de zomer. Je kunt altijd kiezen voor neutrale tinten voor het dekbedovertrek en de lakens, en een vleugje kleur toevoegen met de kussens of met een plaid aan het voeteneinde van het bed. Daarnaast het toevoegen van houten jaloezieen als raamdecoratie bespaart ook ruimte.

Een zo smal mogelijke tafel

We hebben je in andere rapporten al uitgelegd hoe je op het oppervlak alleen hoeft te deponeren wat strikt noodzakelijk is, dus een breedte van 20 centimeter is voldoende. Het gestoffeerde hoofdbord met noppen is van Ormoss, het nachtkastje en lamp van Better & Best, en het behang van Coordonné.

Gebruik een boxspring

Als de kamers erg smal zijn, verdient het de voorkeur om die centimeters te winnen om een ​​iets bredere matras te plaatsen. De lampen kunnen worden toegepast als wandlamp op het hoofdeinde 

Een bankje aan het voeteneinde van het bed

Het wordt gebruikt om aan en uit te kleden, maar ook om het ontbijtblad of de extra deken te plaatsen voor het geval het afkoelt. Het bed en hoofdeinde zijn van Carrillo, de houten tafel van El Globo, de houten bank uit Batavia, de deken van Zara Home, de gordijnen van Ikea, de franje lampen van Naluz, het tapijt van Tailak en de jaloezieën, in Ganced.

1,534 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.