Dingen die u moet negeren om gelukkig te zijn

Geluk begint vaak op het moment dat we meer aandacht gaan besteden aan wat goed voor ons is en aspecten gaan negeren waaraan we te veel aandacht besteden. Wanneer iemand ergens door geobsedeerd raakt, wordt hij opgesloten in zijn eigen gewaarwordingen die worden geproduceerd door het object van zijn obsessie, dat wil zeggen, hij vervalt in een innerlijkheid die losgekoppeld is van de werkelijkheid.

Destructieve kritiek

Die kritiek die met slechte bedoelingen zijn gemaakt vanuit hun aanvankelijke benadering. Opmerkingen die u diep pijn doen omdat ze niet gericht zijn op de beoordeling van een specifiek feit of handeling, maar eerder een persoonlijke aanval zijn die u verzwakt.

Afgunst

Afgunst is een van de meest destructieve gevoelens die er zijn, omdat het ertoe leidt dat de hoofdrolspeler gefocust leeft op zijn eigen gebrek. Maar bovendien vergelijkt de jaloerse persoon zichzelf voortdurend met anderen, idealiseert hij het geluk van anderen en onderschat hij zijn eigen potentieel. Om deze reden moet je, om gelukkig te worden, beginnen met het negeren van alles wat je jaloers maakt, om je te gaan concentreren op de realiteit van genieten van je heden.

Slechte invloeden

Neem afstand van die mensen die met hun voorbeeld of hun bedrijf een slechte invloed op je hebben. Mensen die je een slecht gevoel geven en opgesloten in je eenzaamheid. Het vermijden van slechte invloeden is iets dat niet alleen tijdens de adolescentie moet worden gedaan, maar in elke levensfase. Negeer ook valse vrienden en hypocriete mensen die er anders uitzien dan ze denken.

Wat anderen denken

Je bent niet langer vrij vanaf het moment dat je acties worden geconditioneerd door de angst voor wat anderen zullen zeggen. Hopelijk maakt dit aspect je niets uit als het gaat om het nemen van beslissingen die je helpen gelukkiger te zijn. U wordt geroepen om uw eigen verhaal te beleven, ook al zou dat betekenen dat u bepaalde verwachtingen van naaste dierbaren moet breken. Mensen die van je houden, zullen er altijd zijn.

2,434 Comments

Leave a Comment

Your email address will not be published.